Van grond tot mond

Samen met u streven wij naar innovatieve en creatieve oplossingen om uw processen efficiënt te organiseren en uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wij werken zowel nationaal als internationaal met een breed scala aan klanten uit de hele voedselketen: ”van grond tot mond”.

Voedsel­veilig­heids- en kwaliteits­management­systemen

tomaten in kas

Cosmetica en medische hulp­middelen

Siergewassen, boomkwekerij en bollenteelt

Duurzaamheid en milieu

Kennis- en capaciteits­versterking

growing seedling

Onze diensten

Onze adviseurs bij Q-Point hebben diverse achtergronden, waardoor we een verscheidenheid aan expertise, vaardigheden en ervaring in huis hebben. Onze brede dienstverlening omvat ondersteuning bij de implementatie van diverse kwaliteitssystemen, standaarden en keurmerken. Ook denken wij mee over efficiëntieverbeteringen en duurzaamheidsvraagstukken in uw bedrijf.  

Dankzij de modulaire opbouw van het Q-Point kwaliteitshandboek kunnen verschillende voedselveiligheids- en managementsystemen eenvoudig geïntegreerd of gecombineerd worden.  

Daarnaast assisteren wij bij het uitvoeren van onafhankelijke interne audits en vervullen wij interim functies. Ons belangrijkste uitgangspunt is onze diensten zo begrijpelijk en praktisch mogelijk te maken voor onze klanten. 

Dankzij onze uiteenlopende achtergronden kunnen wij problemen vanuit verschillende invalshoeken benaderen en aanpakken. Hiermee kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. 

Onze dienstverlening is ingedeeld in vijf algemene pijlers waarin wij actief zijn: 

  • Voedselveiligheids- en kwaliteitsmanagementsystemen 
  • Cosmetica en medische hulpmiddelen 
  • Siergewassen, boomkwekerij en bollenteelt 
  • Duurzaamheid en milieu 
  • Kennis- en capaciteitsversterking 

Heeft u een vraag of een kwestie die niet binnen bovengenoemde sectoren past? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf.