Monique is afgestudeerd aan de HAS Hogeschool in de Levensmiddelen- en Milieutechnologie, heeft een MSc in Management behaald aan de Greenwich University en is zes jaar als zelfstandig consultant werkzaam geweest binnen de levensmiddelenbranche. In het verleden heeft Monique voor verschillende internationale bedrijven in de levensmiddelenindustrie gewerkt, o.a. bij Baronie, Haust, Damco en ADM, met als verantwoordelijkheid voedselveiligheid, kwaliteit, milieu en arbo. Monique is vertrouwd met etiketteringswetgeving.
Monique is gespecialiseerd op het gebied van FSSC 22000, BRC, IFS, HACCP, Risk Plaza Audit+, GMP, GLOBALG.A.P, RSPO, Beter Leven, BIO, HALAL en verschillende ISO-normen. Haar technologische kennis op het gebied van processen, producten en grondstoffen zorgt, samen met haar pragmatische aanpak, voor een succesvolle ondersteuning voor uw bedrijf.
Bij Q-Point is Monique betrokken bij een aantal internationale projecten, met de focus op voeding en gezondheid.