Carel Jaspers Directeur Q-Point

Als expert op het gebied van ketenmanagement, ketensamenwerking, bedrijfsontwikkeling, marktontwikkeling, datastrategieën en het begeleidingen van startups heb ik ruime ervaring opgedaan in nationaal en internationaal projectmanagement. Hierbij heb ik mij kunnen richten op grote projecten met een diversiteit aan publieke en private partijen in de agro- en levensmiddelensector.  

Binnen de Nederlandse markt heb ik in mijn 25 jaar bij Q-Point voornamelijk ervaring opgedaan in de levensmiddelen- en exportsector. Daarnaast heb ik ervaring in de bloemen- en plantensector bij onder andere Royal FloraHolland en in de agrarische sector bij DLV Adviesbureau N.V. Op internationaal gebied ben ik actief bezig met projecten op het gebied van keten- en marktontwikkeling en voedselveiligheid in Oost-Afrika en Zuidoost-Azië. 

Een van mijn kernkwaliteiten is het vermogen om cultuurverschillen te overbruggen en mensen uit verschillende organisaties en regio’s met elkaar te verbinden. Samenwerkingen tussen verschillende bedrijven in de agro- en levensmiddelensector bieden interessante mogelijkheden. Zo kunnen nationale en internationale ervaringen worden uitgewisseld en geïntegreerd in de bedrijfsvoering. 

Mijn doel is om bedrijven en organisaties doelgericht te adviseren en hun toekomst te waarborgen middels efficiëntere en duurzamere bedrijfsvoering.