Mark Bos Senior adviseur ketenmanagement en voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen

Als gespecialiseerd projectmanager in de agro- en levensmiddelensector, heb ik ruim 20 jaar ervaring in het leiden van multidisciplinaire projecten en expertteams, waarbij mijn specialisatie certificeringen zoals GLOBAL.G.A.P., GMP+, IFS, BRC en FSSC 22000 omvat.  

Mijn expertise strekt zich van projectacquisitie en implementatie tot ketenmanagementtraining en marktontwikkeling. Hierbij ben ik werkzaam geweest bij projecten in Oost-Europa, de Balkan, Turkije, Oost-Afrika en Zuidoost-Azië. In Nederland ben ik actief als adviseur op het gebied van veevoer- en voedselveiligheid en kwaliteitsmanagementsystemen. Hierbij adviseer ik zowel primaire productiebedrijven als bedrijven die betrokken zijn bij de verdere verwerking in de veevoer- en levensmiddelenketen.  

Daarnaast ben ik betrokken bij duurzaamheidsinitiatieven, zoals bij de introductie en implementatie van voedselverspillingsreductieprojecten en adviseer ik bij de implementatie van het PlanetProof milieukeurmerk. Ook werk ik als extern auditor voor Stichting Certificering SNL, waarbij ik toezicht houd op de ontwikkeling van (agrarische) natuurgebieden en landschappen. 

Mijn doel is om resultaatgerichte oplossingen te bieden die specifiek zijn afgestemd op mijn klanten. Met mijn persoonlijke, praktische en doelgerichte aanpak maak ik certificering tastbaar en overzichtelijk. 

Sectoren