Olivia Ansenk
In Nederland adviseer ik bedrijven en fabrieken bij het implementeren van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen, zoals de FSSC 22000. Ook geef ik specialistisch advies op het gebied van duurzaamheidsinitiatieven binnen bedrijven en organisaties. Daarnaast adviseer ik cosmeticabedrijven over productieveiligheid volgens standaarden als de ISO 22716:2007.
Op internationaal niveau ben ik betrokken bij advies- en capaciteitsopbouwprojecten in Oost-Afrika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. Mijn focus ligt hierbij op diverse aspecten, waaronder landbouw- en aquacultuurproductie, de ontwikkeling van ecologische en duurzame voedselsystemen, wetgeving en standaarden, datamanagement en beheer, gender- en sociale inclusievraagstukken en onderwijsontwikkelingen.
Mijn doel is om actief bij te dragen aan het creëren van duurzame voedselsystemen, het versterken van klimaatweerbaarheid en om de rechtvaardigheid binnen deze systemen te bevorderen.