Brexittips

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op de aankomende Brexit en zakendoen met een land buiten de EU. De Rijksoverheid helpt u daarbij. Brexitloket.nl is een initiatief van de Rijksoverheid en haar uitvoerende organisaties. Ga naar Brexitloket.

Brexitimpactscan

Brexit kan iedereen raken, ook al vermoedt u dat in eerste instantie niet. Wilt u controleren wat u nog moet doen om u voor te bereiden op een no-deal Brexit? De kans op een no-deal is een reëel risico. Doorloop de Brexitimpactscan helemaal, alleen zo ontdekt u ook onvermoede effecten voor uw bedrijf: Klik hier voor de Brexitimpactscan.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? U kunt zich opgeven voor een tweewekelijkse nieuwsbrief: Klik hier voor de tweewekelijkse nieuwsbrief.

Subsidie

Doet u als MKB-bedrijf zaken met het Verenigd Koninkrijk en blijkt dat uw onderneming te maken krijgt met de gevolgen van Brexit? Met de Brexitvoucher krijgt u subsidie voor advies over alternatieve markten en de gevolgen van Brexit voor uw onderneming: Haal hier uw voucher op.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws