Samen met de Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Kenya, de de Netherlands Business Hub Kenya presenteren wij de co-creatie:

The Business Mentorship Program!

In dit programma zullen 10 ambitieuze, jonge, aspirerende en startende Keniaanse ondernemers worden gekoppeld aan 10 leden van de NL Business Hub voor een cross boundary mentorschap-traject. Samen zullen de mentoren en mentees deelnemen aan een programma dat volledig gericht is op persoonlijke en professionele groei. Dit spannende programma loopt van juni 2024 tot januari 2025.

call for admission

call for admission

Het doel

Het doel is om een waardevolle verbinding tot stand te brengen tussen mentees en mentoren en om een levenslange gemeenschap van ondernemers te creëren die inspiratie kunnen putten uit elkaar. Het zal een wederzijdse leerervaring zijn op het gebied van vaardigheden en netwerken om de ‘start van je startup’ voor mentees te ondersteunen en mentoren de kans te geven hun expertise door te geven aan de volgende generatie getalenteerde jonge ondernemers.

Laatste oproep om aan te melden als mentor:

Als lid van NLBH kunt u solliciteren als mentor. Als mentor vragen wij uw tijdsinzet (+/- 2 uur p/week en één volledige evenementendag per maand), evenals uw expertise, uw enthousiasme en uw bereidheid om een blijvende impact te creëren voor een jonge Keniaan aan het begin van zijn of haar carrière.

Laatste oproep om aan te melden als mentee:

Ben je een ambitieuze of startende jonge (18-35), Keniaanse aspirant-ondernemer met een geweldig bedrijfsidee, of run je al een bedrijf, maar ontbreekt het je aan het netwerk, de connecties en begeleiding om je bedrijfsidee of bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Ben jij:

* Niet bang voor hard werken om obstakels te overwinnen en je ideeën in praktijk te brengen?

* Klaar om een persoonlijke en professionele uitdaging aan te gaan om te groeien?

* Bereid en open om persoonlijke ontwikkelingsfeedback te ontvangen?

* Klaar om aan een reis te beginnen die levenslange vaardigheden en vriendschappen zal bevorderen?

* Geïnteresseerd om te leren wat een ervaren professional je kan bieden?

Hoe meld je je aan?

Apply hier (alleen als je woonachtig bent in Kenia en aan de voorwaarden voldoet, traject wordt in het Engels gegeven):

Vind meer details en informatie in het mentorschapsformulier:

MENTEE: NLBH admission form MENTEE (inclusief een video van 3 minuten waarin je jezelf en je bedrijf (idee) voorstelt en waarom je een plek verdient)

MENTOR: NLBH_admission_form_MENTOR

Stuur het formulier terug naar ons vóór 27 mei per e-mail naar GM@nlbh.ke.

Na selectie zullen we contact met je opnemen met meer details, inclusief een gedetailleerd programma van evenementen gepland voor dit jaar.

We kijken ernaar uit om deze spannende reis samen te gaan maken!

Our collaboration partners:

  • Embassy of The Netherlands Kenya logo
  • Netherlands Business Hub logo

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws