Monique Schoone Senior adviseur voedselveiligheidssystemen en duurzaamheid

Met inmiddels ruim 10 jaar werkervaring als adviseur bij Q-Point en een achtergrond als QESH-, R&D- en QA/QC-manager en kwaliteitsengineering, ben ik ervaren op het gebied van kwaliteitsmanagement. Mijn verleden ligt bij verschillende internationale bedrijven in de levensmiddelenindustrie, waaronder Baronie, Continental Bakeries, Damco en ADM. Daardoor ben ik vertrouwd met etiketteringswetgeving, kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen en duurzaamheidsinitiatieven. 

Inmiddels ben ik meer dan 25 jaar actief binnen de kwaliteits- en voedselveiligheidssystemenbranche en heb ik een ruime expertise opgebouwd op het gebied van FSSC 22000, BRC, IFS, Riskplaza-audit+, GMP+, RSPO, SKAL, Halal, Kosher, MVO, ISO 22716:2007 en andere ISO-normen. Daarnaast heb ik ervaring met diverse ERP-, SAP- en CRM-systemen en Safefood 360° 

Mijn doel is om in diverse internationale projecten mijn technologische kennis op het gebied van processen, producten en grondstoffen te combineren met een pragmatische aanpak. Zo streef ik ernaar een succesvolle ondersteuning voor bedrijven te kunnen vormen.  

Sectoren