Laatste training voor het Surinaams Standaarden Bureau

SSB

Begin februari hebben we het OKP-TMT 21-00136 project met het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) afgerond. Het project betreft: Strengthening of food safety certification capacity in Suriname. Tijdens dit project zijn er trainingen gegeven op gebied van leiderschap, verandermanagement, interne audits en het schrijven van voorstellen.

Tijdens deze laatste week heeft collega Alma nog een aantal zaken kunnen fijn slijpen. Voor het schrijven van voorstellen zijn we uitgebreid ingegaan op het budgetteren van projecten, maar ook de verschillende rollen die in projecten aan de orde zijn, zijn besproken.

Donoren en stakeholders zijn in kaart gebracht. Daarbij is ook gebruikt van het kwaliteitssysteem (op basis van ISO 9001) van SSB.
Het uitvoeren van een interne audittraining is uitgebreid geoefend. Er is niet alleen gekeken naar de inhoud maar ook naar de praktijkopdrachten tijdens deze training. Rollenspellen zijn voor de camera geoefend en de trainers weten nu welke opdrachten zij de toekomstige deelnemers kunnen geven.

Het was een inspirerende week, met veel kennisuitwisseling en een actieve bijdrage van SSB, waarbij de deelnemers afsloten met:
Together
Everyone
Achieves
More

We kijken terug op een geslaagde training, hartelijk dank voor de inzet!

Training Participants

Training session

Training session

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws