Milieuregistratie en -certificering verplicht bij Royal Floraholland

Uiterlijk 31 december 2021 dienen alle aanvoerders van bloemenveiling Royal FloraHolland (ook niet-leden) in het bezit te zijn van een marktconform milieucertificaat. De eerste stap was al digitale milieuregistratie voor alle aanvoerders op de marktplaats, per 1 januari 2021. De handhaving op de registratie en certificering zal gefaseerd plaats gaan vinden, gebaseerd op omzet. Kijk voor meer informatie op de website van Royal FloraHolland: Royal FloraHolland milieuregistratie en -certificering

HULP BIJ INVOERING

Q-Point helpt u graag met de invoering van de milieuregistratie en -certificering. Wilt u niet alleen starten met registratie maar ook de goede agrarische praktijken (GAP) invoeren in uw bedrijf, dan kunnen wij u ontzorgen.

WERKWIJZE Q-POINT

Q-Point heeft jarenlange ervaring met invoering van MPSGAP en GLOBALG.A.P. en kan u helpen om een keuze te maken die het beste past bij uw klanten en uw bedrijf. Wij helpen u bij het opzetten van de verschillende registraties en kijken eerst naar wat u al heeft en of dit voldoet. Vervolgens kijken we wat er nog moet gebeuren om aan alle eisen te voldoen. Daarnaast voeren wij ook de verplichte interne audits uit vóór u de externe audit van de certificatie-instelling heeft.

MEER WETEN?

Neem contact op met Q-Point, Alma Ruting: 06 20 13 12 05 of a.ruting@q-point-bv.nl.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws