Wanneer u werkzaam bent in de agro-, levensmiddelen- of diervoedersector is het noodzakelijk te voldoen aan de wettelijke voorschriften op het gebied van voedselveiligheid. Volgens de wet is het verplicht een HACCP-systeem te implementeren en hiernaar te handelen. Daarnaast is het mogelijk dat u moet voldoen aan aanvullende eisen die gesteld worden door verschillende marktpartijen zoals supermarkten, cateraars en voedseldienstverleners.
Dankzij de modulaire structuur van het Q-Point kwaliteitshandboek kunnen verschillende voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen eenvoudig geïntegreerd of gecombineerd worden met andere standaarden, zoals bijvoorbeeld met die voor duurzaamheid en milieu. Samen met u doorlopen onze adviseurs een risicoanalyse, waarbij we de cruciale aspecten van uw bedrijfsvoering analyseren om zo tot een gecontroleerde procesvoering te komen, waarbij faalkosten worden geminimaliseerd.
Het gebruik van kwaliteitsmanagementsystemen stelt uw organisatie in staat haar veerkracht te behouden, veranderingen tijdig te signaleren en voortdurend te blijven verbeteren op het gebied van procesmanagement en bedrijfsvoering.
Wij begeleiden bij de implementatie van diverse voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Bij ons kunt u rekenen op een praktische en doelgerichte aanpak.