Fabienne Hins Adviseur voedselveiligheids- en kwaliteitssystemen

Met een achtergrond in de levensmiddelentechnologie ben ik gespecialiseerd in kwaliteitsmanagementsystemen en voedselveiligheid. Mijn interdisciplinaire kennis en ervaring stellen mij in staat een probleem te benaderen vanuit zowel een technisch als managementperspectief. Hierdoor bied ik praktische en maatgerichte oplossingen aan onze klanten. 

Mijn expertise richt zich voornamelijk op BRC-, IFS-, en FSSC-systemen. Hierbij focus ik op de implementatie en verbetering van de kwaliteit en voedselveiligheid binnen elke schakel van de levensmiddelen-, diervoeder- en verpakkingsmaterialenketen bij een breed scala aan bedrijven en sectoren. 

Naast mijn focus op kwaliteitssystemen en de levensmiddelentechnologiesector ben ik actief op het gebied van GMP+ en de GMP Cosmetica (ISO 22716:2007). Ik ben betrokken bij verschillende internationale projecten in Ethiopië, Kenia, Suriname, Zimbabwe en Libanon op gebied van value addition en postharvest management voor AGF en vis. 

Mijn doel is om de beste werkwijze voor de klant te vinden en actief mee te denken over verbeterpunten om zaken binnen uw bedrijf aan te pakken. 

Sectoren